KIA Stinger GT-2-2019

Дата на производство: Март 2019г.

Тип двигател: Бензинов

Мощност: 3.3 Twin Turbo, 510 к.с. / AWD

Евростандарт: Евро 6

Скоростна кутия: Автоматична, 8 – Степенна

Брой врати: 5, Брой места: 5

Тип каросерия: Лифтбек

Пробег: 58 440км.

Цвят: Сиво и черно

Тип гориво: Бензин         

Промоционална цена: 86 900лв. от 99 900лв.

Технически характеристики и екстри

Допълнителна информация

НАЛИЧЕН!

Stinger GT 3. 3 GDI (510 к.с.) AWD Automatic  

ТОП СЪСТОЯНИЕ! ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ- ЕДИНСТВЕН В ИЗТОЧНА ЕВРОПА! Напълно обслужен с протокол и сервизна книжка, нови всесезонни гуми и акумулатор! Напълно подготвен за шофиране!
Автомобила е разработка - интериор и екстериор на E-TUNER DESING America. Stage one- engine, twin turbo, geometry, collector system. Генерация BORLA с накрайници " Akrapovic " плюс разработка на Софтуер ! Екстериорен тунунг на студио E-TUNER DESING. Колата е с диаграма за ДИНО тест! Автомат с 8 степени, задвижване 4х4, 2 турбини, двигател с верига с 480 000км. пробег, спирачна система Brembo и 6 режима на управление. Ускорение от 0 до 100км/ч за 3. 9 сек. при ускорение на стандартната версия от 377кс. за 4. 7сек.
Напълно реални и доказуеми километри! Цената е с всички платени разходи до България. Регистриран! Платено автокаско и гражданска отговорност.

Предлагаме собствен лизинг с 30% първоначална вноска на  преференциални условия за срок до 48 месеца (4 години)! Одобрение до 2 часа, без доказване на доходи. Кандидатстване само с лична карта.

Лизинг

Предлагаме собствен лизинг с 30% първоначална вноска на  преференциални условия за срок до 48 месеца (4 години)! Одобрение до 2 часа, без доказване на доходи. Кандидатстване само с лична карта.            -------------------------------------ЛИЗИНГ БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНА ВНОСКА! 

Когато плановете ти се нуждаят от финансиране - подреди ги в списък и се довери на коректен партньор. Не оставяй желанията си за друг път, когато могат да се случат в този момент!

890лв. / месец *
Нашите банкови и небанкови институции с които сме партньори: Пощенска банка ( Юробанк България АД), ДСК, Uplease.
Покупката на автомобил, дори и да е употребяван, е сериозен разход за всяко домакинство. В желанието си да бъдат полезни, нашите партньори създадоха специализирания кредит за покупка на автомобил. С него финансираш покупката си, а можеш да покриеш и основни плащания свързани с нея. За обслужване на колата, разходи за регистрация, такси и застраховки, можеш да усвоиш допълнително до 6000 лева, в зависимост от сумата на кредита.
Параметри:
Фиксиран годишен лихвен процент, започващ от 3, 6 %;
Размер на кредита за закупуване на употребяван автомобил от 1 500 до 80 000 лв. ;
Без самоучастие, без изискване за поръчители и превод на заплата;
Срок на изплащане от 6 до 120 месеца;
Такса ангажимент 0, 5% от размера на кредита;
Погасителният план, може да бъде индивидуален в зависимост от Вашите възможности и изисквания. Одобрението подлежи на допълнително проучване и проверка на данните съгласно чл. 16 от ЗПК и кредитната политика на Компанията. Кредитите се отпускат при условията за кредитиране на Компанията, актуални към датата на сключване на договора.
Към автокредита си можете да сключите и застраховка Защита на плащанията, която дава допълнителна сигурност в случай на безработица, болничен престой или други нежелани събития.
Застраховката на автомобила е доброволна, като изборът на застраховател е Ваш.
Когато купуваш кола със заем от нас, ти получаваш отговорно кредитиране и още:
Фиксирана лихва и вноски за целия период на кредита;
Бърз и лесен процес на кандидатстване без самоучастие;
Веднага ставаш собственик на автомобила;
Спестяваш допълните плащания по прехвърляне на автомобила. За да кандидатствате е необходимо да имате ТРУДОВ ДОХОД И ДОБРА КРЕДИТНА ИСТОРИЯ В ЦКР.

Гаранция

Предлагаме Ви 1 година гаранция или 30 000км. ( до настъпване на едно от двете обстоятелства).

Вашето запитване:

Свържи се с нас
Нeзадължително поле

Споделете

Навигация в публикациите

Вижте още:

Все още няма коментари, бъдете първи!

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *