Често задавани въпроси

Защо да си закупите автомобил  KIA или HYUNDAI на течна фаза газ от нас? Ето няколко причини:

1. Защото на пазара на автомобили втора употреба няма да намерите по-добро съотношение качество/цена за този клас коли.

2. Предлагаме Ви 1 година гаранция или 40 000км. ( до настъпване на едно от двете обстоятелства). 

3. Предлагаме на нашите клиенти оригинални резервни части, консумативи на атрактивни цени и сервизиране.

4. Ние Ви предаваме готов за експлоатация автомобил, със сменени консумативи и в перфектно техническо състояние.

5. Гарантираме, че ще карате най-екологичния автомобил на течно гориво сертифициран в акредитирана европейска лаборатория. 

6. Предлагаме Ви да вземете под наем такъв автомобил  и след като се убедите в качеството му , да си го закупите, като сумата за наем ще се приспадне от цената на автомобила, който желаете да закупите.

7. Единствено нашите автомобили имат сертификат за безопастност на газовата инсталация, направили сме пълно изпитание на газовата система и ще получите вкички сертификати необходими за преглед и регистрация в КАТ.

8. Предлагаме собствен ЛИЗИНГ, оперативен, както и лизинг без доказване на доходи, с 40% първоначална вноска дори и при влошена кредитна история. Предлагаме лизинг за таксита с 15% годишно оскъпяване. Предлагаме и лизинг без първоначална вноска с 6,8 % годишно оскъпяване, като автомобила веднага се прехвърля на Ваше име и лизингът е до десет години през нашата банка партньор Пощенска банка, БНП Париба и УниКредит Булбанк. За да кандидатствате е нужно само да представите лична карта в офиса ни и до 2 часа ще получите отговор. 

9. Предлагаме Test Drive. Разполагаме със служебни автомобили, които имате възможност да тествате (осъществява се в присъствие на наш служител), може да го наемете за няколко дни, като цената за наема ще се приспадне от цената на избрания от вас автомобил (в случай, че преминете към закупуване).

10. „Т7 – България“ ООД е официален представител за Европа на T7 – Korea LTD. CO, както и член на Асоциацията на вносителите на автомобили от Корея, член на търговската Българо-Корейска камара, член на AUTOMOTIVE CLUSTER BULGARIA (ACB).

Какво отличава LPI системата на HYUNDAI и KIA от другите производители?

1. Единствените автомобили, които са САМО И ЕДИНСТВЕНО НА ГАЗ. 

2. Автомобилите нямат бензинова система, което е тяхно основно предимство. Това опростява поддръжката на автомобила, защото разполагате само с една горивна система.

3. Няма го традиционния проблем, в случай на не добра работа на мотора, дали причината е в бензина или в газовата система. – Автомобилът се управлява от един компютърен блок и няма допълнителен такъв, както при добавените газови системи.

Ето  някои напразни притеснения на колебаещите се нови клиенти:

1. Как пали през зимата? Запалването на двигателя е безпроблемно във всякакви зимни условия. Точката на замръзване на пропан-бутана е около -120 °C. 

2.  Надеждност на горивната помпа? Доста разпространено мнение в нашите форуми е, че помпите на тези системи изгарят често. Поради тази причина, още със стартирането на доставките на първите автомобили, доставихме нови помпи (500 лв.) и втора употреба (250 лв.) Какво показва практиката след над 400 продадени автомобила в страната от всички дистрибутори за 5 години? 

Е, НЯМА НИТО ЕДНА ПОДМЕНЕНА ПОМПА !!! 

3. Има ли проблеми с газта в България? Повечето ни клиенти и ние зареждаме от всички газ станции без изключение. Практиката показва, че след смяна на филтрите на газта на всеки 50 000 км., няма затлачване и осезателно количество отпадни елементи.

4. Какво се случва, ако горивото ни свърши? Доста често този въпрос ни го задават новите ни клиенти. Нямаме случай на клиент останал на пътя поради тази причина. Показателят за нивото на горивото е същият като на всеки друг автомобил. При спадане под минимума светва сигнална лампа, а при достигането на критичен минимум лампата започва да мига. За да останете без гориво, единственото условие е да не погледнете таблото си в продължение на 80-100 км. или да не намерете газ станция в такъв радиус. Нещо, което е трудно осъществимо.

5. Скъпа ли е поддръжката на газовата система? За радост това не е така. Единствените по-скъпи части за нея са дюзи (200 лв.) и помпа (250 лв. / 500 лв.). За радост нямаме до момента дефектирали такива. 

6. Колко километра ще измина с едно зареждане? В зависимост от начина ви на шофиране, с едно пълно зареждане на резервоара ще изминете около 600 – 650 км. Среден разход 10л./100км.

7. Какъв е обемът на багажника? Въпреки че в багажника е разположена газовата бутилка, спокойно можете да вместите 2 големи куфара и 2 ръчни чанти. Нещо напълно достатъчно за 4 членно семейство задълга ваканция.                   

За любителите на ски исърф имаме специални предложения!*

8. Каква е вместимостта на газовата бутилка? 80 л., полезен капацитет: 70 – 75 л.

9. Има ли резервоар за бензин?  Не. Автомобила е фабрично произведен да работи само и единствено на газ (пропан – бутан – течна фаза).

10. Колко струва стандартното обслужване? Включва: масло, въздушен, маслен и филтър на купето, както и труд – с ДДС = 195 лв.