За нас

Кои сме ние?

logo1

„Т7 – БЪЛГАРИЯ“ ООД внася предимно автомобили на газ течна фаза. 

„Т7-БЪЛГАРИЯ“ ООД Е ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА ЕВРОПА НА ФИРМА „T7-KOREA“ LTD, ЧЛЕН НА АСОЦИАЦИЯТА НА ВНОСИТЕЛИТЕ НА АВТОМОБИЛИ ОТ КОРЕЯ, ЧЛЕН НА БЪЛГАРО-КОРЕЙСКАТА ТЪРГОВСКО ПРОМИШЛЕНАТА ПАЛАТА, ЧЛЕН НА AUTOMOTIVE CLUSTER BULGARIA (ACB). В страната са внесени и регистрирани над 500 автомобила на газ течна фаза. Фирмата ни има амбицията да разшири дейността си в България, като започнем да продаваме автомобилите си в наи-големите градове.
Фирмата е със запазени права върху сертифицирането с Евро 5 и Евро 6, за автомобилите на газ от марките Хюндай и Киа след 2013г. Имаме пълна сертификация от сертифицирана от ЕС държавна лаборатория РАР с тест номер 1316/18, CE-ONU No83, CE-ONU No101, CE-715/2017, CE-692/2008, UN-ECE. За газовата система на течна фаза също сме собственици на интелектуална собственост на изпитания по правило 67 на ООН,  с номера на изпитанията: C410-3171/02.10.18, C470-1246/02.10.18, C470-3172/02.10.18, C470-3173, C470-1247/02.10.18, C-470-1248/02.10.18. След горе описните тестове и изпитания на газовата бутилка и газовата система, както и Евро сертифицирането за вредни емисии на внасяните от нас автомобили – на газ течна фаза, ние сме една от трите фирми в България, имащи право, въз основа на направените от нас сертификати, да регистрират тези коли в България и Европейски Съюз. 

Вероятно ще си зададете въпросът защо сме се ориентирали именно към тези две марки – HYUNDAI И KIA? Eто защо:

Повече от 10 години Hyundai и Kia са двата най-големи корейски автомобилни производителя, които развиват и доработват иновативната инжекционна система за впръскване на течен пропан (Lpi). Чрез използването на тази нова газова система автомобилите отделят над 30% по-малко вредни емисии в сравнение със бензиновите мотори. Колите със LPI постигат солидни икономии на гориво при запазване мощността на двигателя. Използването на тази технология не води до изпаряване, a се впръсква в смукателния колектор като течност. Охлаждащият ефект на изпаряващите се газове подобрява ефективноста и повишава мощността на двигателя. Поради използването на специално разработен компютър в превозното средство, всички високи качества на колата се запазват и преди всичко се подобряват параметрите в областта на опазването на околната среда. 

Още и още предимства…

Освен достъпната цена и предлаганото качество, комфорт и визия – няма видима разлика между шофиране с бензин и шофиране с пропан-бутан LPG. Няма загуба на мощност и не се намалява максималната скорост на колата. Ускорението се запазва при използването на автогаз. Не е необходима допълнителна поддръжка на двигателя. Не съществува опасност от възпламеняване в отделителната система, нещо, което няма как да бъде пренебрегнатo, когато се използват газови системи с газообразна фаза. Системата не е чувствителна към състава на горивото и условията на заобикалящата околна среда като температура и влажност. Запалването на двигателя при минусови температури е по-добро от бензиновите и дизеловите автомобили. Технологията при този тип автомобили LPi системата работи по същия начин като бензиновата система, течното гориво циркулира и се доставя до инжекторите. Системата разполага с резервоар за гориво с вградена помпа. Помпата увеличава налягането в системата до 5 бара и изпомпва течното гориво към регулатора за налягане. Горивото се изпраща към инжекторите, които са разположени в смукателния колектор. Излишното гориво се връща чрез регулатора на налягането към горивото на резервоара. Инжекторите на автогаз се контролират от електронен контролер. Това устройство използва оригиналните сигнали от управляващото устройство на двигателя и ги адаптира към инжекторите. По този начин всички оригинални сигнали от управлението на двигателя и системите за диагностика на превозното средство остават непокътнати. Течният газ има физическата способност при определени обстоятелства да се изпарява под влиянието на топлината и температурата. Hyundai/Kia развива LPI системата съвместно с корейския производител DAYOU GROUP.