Налични автомобили

Автомобили на бензин

Jeep Grand Cherokee - 2020

ПРОДАДЕН

Mercedes GLE 400 - 2018

ПРОДАДЕН

Jeep Compass Trailhawk - 2020

Цена: 58 000лв.

Kia Optima (K5) - 2020

ПРОДАДЕН

BMW X1 - 2016

Цена: 46 900лв.

Dodge Charger - 2013

Промоционална цена:  52 900лв. от 55 000лв.

Ford Edge - 2017

Промоционална цена: 43 000лв. от 49 900лв. 

KIA Sorento - 2016

ЦЕНА: 34 500лв.

Honda Civic - 2019

ПРОДАДЕН

Ford Edge - 2017

Промоционална цена: 40 000лв. от 41 500лв. 

BMW 650i - 2013

ПРОДАДЕН

Kia Sportage - 2022

ПРОДАДЕН

Kia Stinger GT - 2 - 2019

Промоционална цена: 89 000лв. от 99 900лв.

Lexus RX 350 F Sport - 2017

ПРОДАДЕН

VW Atlas - 2018

Промоционална цена:  77 500лв. от 81 900лв.

Mercedes-Benz GLB 250 - 2021

ПРОДАДЕН

Subaru Outback - 2020

ПРОДАДЕН

Mercedes Benz C 300- 2015

Цена: 48 000лв.

Mercedes - Benz - CLS 63 AMG

ПРОДАДЕН

Kia Sedona - 2016

Промоционална цена: 56 500лв. от 60 500лв.

Mercedes Benz C 200 - 2015

ЦЕНА: 26 900лв.

Dodge Challenger - 2015

ПРОДАДЕН

JEEP Renegade - 2016

ПРОДАДЕН

JEEP Compass - 2017

ЦЕНА: 48 000лв.

Електрически / Хибридни / Газови автомобили

Hyundai Kona Electric - 2022

Промоционална цена: 80 500лв. от 84 000лв.

Nissan Leaf - 2021

Промоционална цена: 55 900лв. от 59 800лв.

Hyundai IONIQ - 2019

Цена: 41 900лв.

Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid - 2022

ПРОДАДЕН

Hyundai Kona Electric - 2020

Цена: 69 900лв.

Audi A3 E - Tron - 2016

ПРОДАДЕН